Do kraja tjedna traju upisi u Malu školu prirodoslovlja

Mala škola prirodoslovlja edukativni je projekt Prirodoslovnog muzeja Rijeka, namijenjen učenicima 4. razreda osnovnih škola. Provodi se već 15 godina i verificiran je od Ministarstva znanosti i obrazovanja te preporučen od Zavoda za školstvo Republike Hrvatske.

Rijeka – Upisi šesnaeste generacije učenika 4. razreda osnovnih škola u Malu školu prirodoslovlja traju do petka, 4. listopada.

Mala škola prirodoslovlja edukativni je projekt Prirodoslovnog muzeja Rijeka, namijenjen učenicima 4. razreda osnovnih škola. Provodi se već 15 godina i verificiran je od Ministarstva znanosti i obrazovanja te preporučen od Zavoda za školstvo Republike Hrvatske. Radionice su besplatne i odvijaju se jednom tjedno (ponedjeljkom), od 18 do 20 sati, u prostorima Muzeja i na terenu.

Škola obuhvaća niz radionica i terensku nastavu u kojima djeca upoznaju svijet oko sebe na nov i drugačiji način, uče istraživati i raditi u timu. Kroz projekt se prožimaju teorija, praktičan rad, priroda, igra i kreativnost. Radionice dotiču teme iz područja prirodne baštine, biologije, geologije, paleontologije, kemije, fizike i astronomije te su u potpunosti prilagođene učenicima četvrtih razreda.

Pismene prijave traju do petka, 4. listopada, a ispunjenu prijavnicu možete dostaviti osobno ili poslati poštom na adresu Prirodoslovni muzej Rijeka, Lorenzov prolaz 1, 51000 Rijeka (s naznakom “Mala škola prirodoslovlja”) ili e-mailom na anita@prirodoslovni.com.

Motivacijski razgovor sa svim prijavljenim kandidatima odvijat će se u srijedu, 9. listopada od 16.30 do 19.00 sati u prostoru Prirodoslovnog muzeja Rijeka (Lorenzov prolaz 1).

Nakon toga će se formirati grupa od najviše 12 učenika/ca koji će biti polaznici Male škole prirodoslovlja u školskoj godini 2019./2020., u razdoblju od listopada 2019. godine do lipnja 2020. godine.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!