Dođi u Tower foto kutak i uhvati pravi trenutak – Fotkaj se solo ili s društvom i osvoji vrijedne nagrade

Dođi u Tower foto kutak i uhvati pravi trenutak – Fotkaj se solo ili s društvom i osvoji vrijedne nagrade

Izvor: Exevio

Ovog adventa Tower vam nudi unikatno mjesto za stvaranje uspomena, a najbolje fotografije bit će nagrađene sa 150 bodova na Golden Tower kartici.

Rijeka – Tower Centar Rijeka u suradnji sa timom stručnjaka, tehničara i software developera iz riječke firme Exevio nedavno je postavio jednostavan i zabavan uređaj za samostalno kreiranje fotografija visoke kvalitete. Zato vam Tower ovog adventa na 3. katu nudi unikatno mjesto za stvaranje uspomena, i to diljem čitave planete, uz svjetske atrakcije, egzotične lokacije, životinjsko carstvo, Djeda Božičnjaka i mnoge druge zanimljivosti.

– Pitate se kako? Lako! Prošećite trećim katom Towera, na ekranu fotografskog uređaja izaberite željenu pozadinu, stanite ispred zelenog platna i budite kreativni dok aparat okida, jer svakog tjedna jedna fotografija osvaja nagradu! Preuzmite svoju fotografiju putem e-mail adrese ili QR koda i pohvalite se prijateljima novom avanturom putem društvenih mreža, kazali su iz Tower Centra Rijeka.

Sudjelovanje za natječaju jednostavno je i sastoji se od pet koraka – korisnik treba pročitati privolu i dodirnuti ekran za nastavak, odabrati pozadinu za fotkanje, stati ispred platna i pozirati – uz nekoliko sekundi za pripremu prije “okidanja”, nakon čega je dovoljno skenirati QR kod i preuzeti fotografiju na svoj mobitel. Posljednji korak sastoji se od predstavljanja svog uratka javnosti – fotografiju valja objaviti na Instagramu uz hashtag #towerfotka, tagirati @tower.center kako bi sudjelovali u nagradnom natječaju.

Naime, sve fotografije s photo pointa objavljene na Instagramu uz hashtag #towerfotka i @tower.center ulaze u natječaj u kojem možete osvojiti 150 bodova na Golden Tower kartici! Svakog tjedna bit će odabrana najbolja grupna fotografija, najbolja solo fotografija i najzabavnija poza, a pobjednici će osvojiti 150 bodova na Golden Tower kartici.

Imena dobitnika bit će objavljena svakog ponedjeljka na Instagramu Tower Centra Rijeka zaključno sa 7. siječnjem!

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!