Domagoj Pavičić u jubilarnom 100. nastupu za Rijeku asistirao za pogodak vrijedan trofeja

Domagoj Pavičić u jubilarnom 100. nastupu za Rijeku asistirao za pogodak vrijedan trofeja

FOTO: nk-rijeka.hr

– Pokazali smo karakter i na kraju osvojili Kup Hrvatske, rekao je Domagoj Pavičić koji je u 100 utakmica i postigao 13 golova, dok je u HNL-u odigrao ukupno 218 utakmica i postigao 28 golova

Rijeka – Domagoj Pavičić u Šibeniku je ušao u klub 100. Naime, Domagoj je u finalu Kupa Hrvatske odigrao 100. utakmicu u dresu Rijeke okrunivši svoj odličan nastup asistencijom za pobjednički pogodak Tibora Halilovića.

Bila je to sezona uspona i padova, Domagoj je imao i problema s ozljedama, ali na kraju je najbolje utakmice odigrao kada je bilo najpotrebnije.

– Sjajan je osjećaj završiti ovu dugu sezonu trofejem. Imali smo uspona i padova, dobrih i lošijih utakmica, ali na kraju mislim da svi možemo biti više nego zadovoljni postignutim rezultatima. Pokazali smo karakter i na kraju osvojili Kup Hrvatske, rekao je Domagoj Pavičić koji je u 100 utakmica i postigao 13 golova, dok je u HNL-u odigrao ukupno 218 utakmica i postigao 28 golova.

– Impresivan je podatak skupiti 100 utakmica u dresu Rijeke i ponosan sam na tu činjenicu. Još kad se na sve nadoveže i podatak da sam u bijelom dresu osvojio dva Kupa Hrvatske taj podatak ima još veću težinu, rekao je Pavičić koji je sa suigračima na zasluženom odmoru.

– Ovo će mi biti na najkraći odmor u karijeri između sezona, ha, ha… Nažalost, pandemija koronavirusa je učinila svoje, više od dva mjeseca smo bili doma. Pokušat ćemo se što bolje odmoriti ovih nekoliko dana i onda krenuti u novu sezonu, zaključio je Domagoj Pavičić

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!