DORH traži zatvor za mladića koji je pokušao ubiti brata

Postoji osnovana sumnja da je 29-godišnjak u ranim jutarnjim satima, oko pet sati, u blizini jednog hotela u Malinskoj, nakon kraće verbalne rasprave i potom fizičkog sukoba s hrvatskim državljaninom (1995.), preklopnim mu nožem zadao dvije ubodne rane u predjelu prednje trbušne stjenke i desnog prsišta.

Rijeka – Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci dostavljena je kaznena prijava Policijske postaje Krk zbog osnova sumnje da je hrvatski državljanin (1991.) počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju iz članka 110. u vezi članka 34. stavak 1. Kaznenog zakona te je, po njenom primitku, Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika, a potom je donijelo rješenje o provođenju istrage.

Postoji osnovana sumnja da je 29-godišnjak u ranim jutarnjim satima, oko pet sati, u blizini jednog hotela u Malinskoj, nakon kraće verbalne rasprave i potom fizičkog sukoba s hrvatskim državljaninom (1995.), preklopnim mu nožem zadao dvije ubodne rane u predjelu prednje trbušne stjenke i desnog prsišta. Oštećeniku je pružena hitna liječnička pomoć i operativni zahvat u KBC-u Rijeka.

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Rijeci prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog 29-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i tijek istrage, kao i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!