[VIDEO] DPD Croatia donirao fotelje Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka

Zavod za gastroenterologiju, hepatologiju, endokrinologiju i nefrologiju Klinike za pedijatriju na Kantridi od 10. studenoga bogatiji je za dvije fotelje na razvlačenje koje će služiti roditeljima kako bi mogli 24 sata boraviti pored djece

Rijeka – Prilikom primopredaje na donaciji su se Dijani Hrvatin, regionalnoj voditeljici DPD Croatia za Istru i Kvarner zahvalili ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić, predstojnica Klinike za pedijatriju doc. dr. Iva Bilić Čače i ispred Zavoda pročelnik prof. dr. Goran Palčevski.

Zavod za gastroenterologiju, hepatologiju, endokrinologiju i nefrologiju Klinike za pedijatriju na Kantridi od 10. studenoga bogatiji je za dvije fotelje na razvlačenje koje će služiti roditeljima kako bi mogli 24 sata boraviti pored djece.

Ravnatelj KBC-a Rijeka prof. Ružić naglasio je da ova donacija, osim materijalne podrške, šalje i poruku društvene odgovornosti donatora, dok je predstojnica Klinike za pedijatriju doc. Bilić Čače naglasila kako je mogućnost da roditelji borave uz dijete neprocjenjiva. Prof. Palčevski pohvalio je donatore što su prepoznali potrebu za ostankom roditelja uz dijete i zahvalio se tvrtki DPD Croatia.

Ispred donatora okupljenima se obratila regionalna voditeljica Dijana Hrvatin koja je pozvala i druga uspješna poduzeća da se uključe u doniranje korisne opreme za KBC Rijeka.

DPD Croatia je dio DPD group, druge najveće dostavne mreže paketa u Europi koja svakodnevno dostavlja 5,3 milijuna paketa. U Hrvatskoj je počeo s radom 2003. te je do danas postao jedan od ključnih igrača i stručnjak na domaćem tržištu, pružajući visokokvalitetnu uslugu dostave. DPD Croatia ima na tisuće zadovoljnih klijenata te kombinira inovativnu tehnologiju i lokalno znanje kako bi pružio fleksibilnu uslugu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }