Državljanin BiH priveden zbog oštećenja parkiranog vozila i pokušaja gaženja vlasnika

52-godišnjak je kazneno prijavljen i priveden zbog oštećenja tuđe stvari i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom

Rijeka – Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje na počinjenje dva kaznena djela. Osumnjičeni je pronađen po potrazi jučer, 7. rujna na području Rijeke i priveden na kriminalističko istraživanje. Policija ga sumnjiči da je sredinom srpnja prošle godine na području Turnića u Rijeci svojim vozilom oštetio parkirano osobno vozilo. Nakon što je 42-godišnji hrvatski državljanin, vlasnik oštećenog vozila izišao vidjeti što se dogodilo, osumnjičeni je svojim vozilom krenuo prema njemu, ali se 42-godišnjak uspio izmaknuti i izbjeći udarac. Šteta nastala oštećenjem vozila cijeni se na oko 6.900 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 52-godišnjak je kazneno prijavljen zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela oštećenje tuđe stvari i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom te predan pritvorskom nadzorniku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!