Državno izborno povjerenstvo propisalo način glasanja za građane u samoizolaciji

Birači koji će na dan izbora biti u samoizolaciji, glasuju ispred ulaza stana/kuće u kojem/kojoj imaju prebivalište i pritom obavezno nose masku za nos i usta

Rijeka – Državno izborno povjerenstvo RH propisalo je način na koji biračko pravo na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor mogu ostvariti birači kojima je izrečena mjera samoizolacije.

Kako bi birači koji će na dan izbora 5. srpnja 2020. biti u samoizolaciji, mogli glasovati dužni su javiti se nadležnom gradskom/općinskom izbornom povjerenstvu do četvrtka, 2. srpnja 2020. i zatražiti da im se, uslijed izrečene mjere samoizolacije, omogući glasovanje na adresi prebivališta.

Birači s područja Grada Rijeke dužni su se javiti Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Rijeke, putem telefona 051 209 569 i 051 209 568 ili E-mail: gip.rijeka@izbori.hr.

Birači koji će na dan izbora biti u samoizolaciji, glasuju ispred ulaza stana/kuće u kojem/kojoj imaju prebivalište i pritom obavezno nose masku za nos i usta. Na glasovanje birača u samoizolaciji primjenjuju se:

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }