Đulio Staver: Naslov smo osvojili igrajući sezonu s mlađim godištem

„Moram dečke pohvaliti na uloženom trudu, radu i zalaganju na svakom treningu. To je ekipa koja se ne predaje i želi pobijediti u svakoj igri na treningu. Jako sam ponosan na njihov napreda“.

RIJEKA – Mlađi pioniri Rijeke slavljenički su zaključili sezonu, pobjedom protiv Istre 1961 u ogledu prvaka NS Rijeka i Istra, izabranici Đulija Stavera na najbolji mogući način zaključili su sezonu.

– Čestitam dečkima na osvojenoj tituli protiv kvalitetnog suparnika. Čestitke i igračima i stožeru Istre na prikazanom u obje utakmice. Moram dečke pohvaliti na uloženom trudu, radu i zalaganju na svakom treningu. To je ekipa koja se ne predaje i želi pobijediti u svakoj igri na treningu. Jako sam ponosan na njihov napredak, rekao je Đulio Staver.

Rijeka je do prvog mjesta u središtu Rijeka stigla uz 12 pobjeda, jednim remijem i jednim porazom.

– Isto tako čestitke i njihovim roditeljima na kvalitetnoj suradnji tijekom cijele sezone te ponašanju djece za koje su oni zaslužni. Ujedno, cijelu sezonu u svojoj grupi odigrali smo s mlađim godištem, a dvije finalne utakmice imali smo više od dvije trećine igrača mlađeg godišta, ustvrdio je trener pionira.

– Posebno hvala kolegi Ivanu Mijoloviću na suradnji i  igračima 2008. godišta koji su igrali finalne utakmice i povukli ostatak ekipe do ukupne pobjede. Isto tako veliki udio u ovom uspjehu pripada i treneru vratara Marijanu Jantoljaku, zaključio je Đulio Staver.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!