Dupla punk poslastica u Palachu – ‘FNC Diverzant’ i ‘Lutke na koncu’ kao uvod u 41. Ri Rock Festival

Legendarni zagrebački punkeri i pjesme kultnog KUD-a Idijoti u narednih tjedan dana bit će odlična priprema za dugovječni festival demo bendova.

Rijeka – Pred sam Ri Rock festival Udruga Ri Rock pripremila je dobro zagrijavanje za ovu dugovječnu glazbenu manifestaciju, uz čak dva odlična punk koncerta. Prvi od njih je ponovno ukazanje legendarnog zagrebačkog punk-rock benda FNC Diverzant u Rijeci nakon čak 19 godina! Koncert će se održati ove subote, 16. studenog, a vrata se otvaraju u 20 sati.

– Diverzanti promoviraju novi album “Stanica Dugave” na koji smo čekali punih 16 godina. Podrška su im Oi! bendovi BKD i Last Baraž, a za ulaz će biti potrebno izdvojiti 30 kuna, kazali su organizatori.

Pet dana kasnije slijedi posveta kultnim “Idijotima”. Naime, riječka premijera filma “Tusta” u Art-kinu Croatia održat će se 21. studenog, a biografski dokumentarac o najvećem frontmenu ex-Yu punk-rock scene i čovjeku koji je prerastao glazbu i postao simbolom slobodnog mišljenja i zdravog razuma –  Branku Črncu Tusti, frontmenu Črnac Tusta, frontman legendarnog punk-rock benda KUD Idijoti iz Pule, pripremit će sve fanove za koncert koji slijedi odmah poslije u OKC Palach gdje će nastupiti “Lutke na koncu”.

– Grupa iskusnih beogradskih glazbenika koji imaju za cilj da se pjesme KUD Idijota nikada ne zaborave pobrinut će se da ova veće bude još uzbudljivija. Uz ulaz od 40 kuna Tusti i legendarnom bendu odat će se najveća počast te tako uz ova dva koncerta pripremiti sve za ono što nas čeka na 41. Ri Rock Festivalu, najavili su iz udruge Ri Rock.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!