Dva remija za pionire i kadete Rijeke u dvostrukom HNL okršaju s Varaždinom

Dva remija za pionire i kadete Rijeke u dvostrukom HNL okršaju s Varaždinom

FOTO: nk-rijeka.hr

Rezultat gostovanja u Varždinu je dvostruki remi s kojim će po prikazanoj igri zadovoljniji biti domaći nogometaši

Rijeka – Pioniri i kadeti Rijeke u sklopu 5. kola Prve HNL odradili su dvostruko gostovanje u Varaždinu. Rezultat gostovanja u Varždinu je dvostruki remi s kojim će po prikazanoj igri zadovoljniji biti domaći nogometaši.

Pioniri Rijeke su pokazali lijepu igru u prvom poluvremenu i kombinatorikom ulazili u situacije za gol, ali na kraju samo jednom uspjeli zatresti mrežu Varaždina.

Iz jedne situacije Došen je osvojio loptu na 20 metara od protivničkog gola, izbacio dva igrača iz igre, ušao u kazneni prostor po sredini gola, te pogodio desni kut vratar – 0:1. U sličnim situacijama bili su Bilajac, Ružić i Žlibanović, ali nisu uspjeli postići gol. U drugom poluvremenu Rijeka je nastavila s napadima i situacijama za gol, ali nije uspjela zatresti mrežu Varaždina. Varaždin je tijekom cijele utakmice prijetio dugim loptama i djelomično iz prekida, iz kojeg je uspio izjednačiti u 49. minuti kada je mrežu Rijeke zatresao Pavlić.

Kadeti Rijeke su također dominirali kroz utakmicu protiv domaćina koji je većinu vremena proveo braneći se. Bijeli su stvorili nekoliko prilika, ali pokušaji Anušića, Gajzlera i Bodetića nisu pronašli put pored vratara Varaždina.

U sljedećem HNL ispitu u sklopu 6. kola, pioniri i kadeti Rijeke 20. rujna dočekuju vršnjake vinkovačke Cibalije.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!