Dvije zanimljive i besplatne kreativne radionice za osnovnoškolce ove subote u Galeriji Juraj Klović

Voditeljica likovnih radionica pod nazivom „Umjetnost u igri i igra u umjetnosti“ je Izabela Peculić Stančić, a održat će se ove subote, 24. studenog.

Rijeka – Dvije zanimljive radionice, besplatne i namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta, organizira HDLU Rijeka u Galeriji Juraj Klović u Rijeci.

Voditeljica likovnih radionica pod nazivom „Umjetnost u igri i igra u umjetnosti“ je Izabela Peculić Stančić, a održat će se ove subote, 24. studenog. Od 10 do 11.30 sati trajat će prigodna radionica izrade mini lutaka „Mala vila“, gdje omiljeni romantičan lik iz svijeta bajki pruža pravo zadovoljstvo za igru i izradu sa mogućnošću raznih likovnih rješenja

Kasnije istog dana, od 11.30 do 13 sati, održat će se radionca „Koca“ koja predstavlja igru slaganja određenog motiva, tijekom koje se šest fotografija razreže i lijepi na plohe.

Samostalna umjetnica Izabela Peculić Stančić rođena je 1967. godine u Rijeci. Diplomirala je na Pedagoškom fakultetu u Rijeci 1992., na Odjelu likovne kulture s izbornim kolegijem grafike. Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika Rijeka od 2001. i HZSU-a od 2011., sa statusom samostalne umjetnice. Voditeljica je likovne radionice W-atelijer pri Udruzi Art&Fun. Sudjelovala na mnogim skupnim i samostalnim umjetničkim projektima. Radovi joj se nalaze u zbirci Muzeja moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci, te mnogim privatnim zbirkama. Aktivno sudjeluje u afirmaciji likovne kulture kao slobodne aktivnosti  u suradnji sa galerijama i muzejima u svrhu posjeta i izvođenja umjetničko likovnih radionica.

Svi zainteresirani mogu svoju djecu prijaviti na radionicu putem e-pošte izabela.peculic@ri.ht.hr i mobitela 098/305123.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!