Dvojica prijavljena za četiri prekršaja javnog reda i mira

Dovršeno je kriminalističko istraživanje vezano uz narušavanje javnog reda i mira u središtu Rijeke, u noći 7. srpnja

Rijeka – Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje vezano uz narušavanje javnog reda i mira u središtu Rijeke, u noći 7. srpnja.

-Provedenim istraživanjem je utvrđeno da je 18-godišnjak na platou hotela i na području Delte vikom narušavao javni red i mir, pozivajući pri tom na tuču  22-godišnjeg hrvatskog državljanina. Nadalje, utvrđeno je kako je 22-godišnjak fizički napao 18-godišnjaka zadavši mu više udaraca, dok ga je njegov pas više puta ugrizao. U ovom događaju 18-godišnjak je lakše ozlijeđen, stoji u priopćenju policije.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv obojice je zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnijet optužni prijedlog, i to: protiv 22-godišnjaka zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnom mjestu i držanja životinja bez nadzora, a protiv 18-godišnjaka zbog odavanja pijančevanju tuče i vike na javnom mjestu.
Također, 22-godišnjaku je utvrđeno i počinjenje prekršaja iz domene Zakona o veterinarstvu radi čega je o ovom događaju policija obavijestila inspekciju nadležnu za daljnje postupanje.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!