Dvojica u pritvoru zbog uzgajanja marihuane na području Jelenja

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma na području Jelenja gdje je pronađeno pet stabljika indijske konoplje visine 30-90 cm, zasađenih u plastične vaze

Rijeka – Policijski službenici II policijske postaje Rijeka, u suradnji sa Službom kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske, proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 30 i 32 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droge.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i prostorija kojima se spomenuti osumnjičenici koriste na području Jelenja gdje je pritom pronađeno pet stabljika indijske konoplje visine 30-90 cm, zasađenih u plastične vaze. Osim toga, pronađena je manja količina droge marihuana i amfetamina, ali i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te su privedeni pritvorskom nadzorniku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!