Tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Dvoransko prvenstvo: Rijeka osvojila četiri prva i jedno drugo mjesto

Mlađi uzrasti 'bijelih' bili su izrazito uspješni...

Rijeka - HNK Rijeka osvojila je četiri prva i jedno drugo mjesto na nedavno završenom Dvoranskom prvenstvu grada Rijeke.

Morčići Rijeke (bijeli, 2009.) prvo mjesto osvojili su  svladavši u finalu ŠN Toretta 3:1. Rijeka je u skupini pobijedila Opatiju (crni) 8:1, ŠD Bistrec 8:0 i Lovran 10:0.

U osmini finala uslijedila je pobjeda protiv Opatije (bijeli) 5:1, u četvrtfinalu protiv vršnjaka iz Rijeke (2010. godište) 4:3, te u polufinalu protiv Pomorca 7:1.

Ivano Cvitanović bio je najbolji strijelac turnira, Leon Šerifi izabran je za najboljeg igrača, dok je Gabriel Vilić bio najbolji vratar. Uz spomenuti trojac u najbolju sedmorku izabran je i Noa Korlević (Rijeka, bordo).

Momčad Rijeke (2010. godište) do prvog mjesta stigla je pobjedom protiv ŠN Toretta 6:1. U skupini riječka momčad pobijedila je Zamet 9:0, Crikvenicu 10:0, te Nehaj 9:0. Uslijedila su slavlja protiv Halubjana (bijeli) 7:0 u osmini finala, Rijeke (2011.) u četvrtfinalu 7:0, te ŠN 1. gol u polufinalu 5:1.

Dario Đukić izabran je za najboljeg vratara, Petar Jelavić proglašen je najboljim igračem turnira, a uz Darija i Petra, u najbolju momčad izabran je ujedno i Marin Nekić.

Uspješni su bili i morčići Rijeke 2011. godište koji su u finalu svladali ŠN Toretta 2:1. Na putu do prvog mjesta pobijedili su u skupini MNK Kvarner 12:0, Grobničan 7:0, Orijent (bijeli) 12:0,  te su izgubili od ŠN Toretta 1:2.

Rijeka je zatim u osmini finala svladala klupske vršnjake iz Rijeke (bordo) 5:2, u četvrtfinalu ŠN 1. gol 6:0, te u polufinalu Zamet 4:1.

Toni Travalja izabran je za najboljeg igrača, a Šimun Bašković najboljeg vratara turnira, dok je Jakov Stjepanović, uz Tonija i Šimuna, izabran u najbolju sedmorku turnira.

Do prvog mjesta stigli su i morčići Rijeke (bijeli) 2012. godište pobijedivši u finalu Zvončar nakon izvođenja penala 3:3 (3:2-7m). Rijeka je u finalu gubila 0:2, uspjela preokrenuti na 3:2, ali Zvončar je 15 sekundi prije kraja utakmice postigao gol. Ipak, bijeli su bili uspješniji u raspucavanju.

U natjecanju po skupinama Rijeka je svladala Kozalu 11:0, Halubjan (bijeli) 6:0, te Grobničan 5:0.

Nakon toga uslijedile su pobjede protiv Opatije (6:0) u osmini finala, ŠN Toretta (3:0) u četvrtfinalu, te Fantine 1:1 (3:2, 7-m) u polufinalu.

Sebastian Acosty proglašen je najboljim igračem, a Gabriel Petrc najboljim golmanom turnira. Uz Sebastiana i Gabriela, u najbolju momčad izabran je i Tome Buškulić.

U konkurenciji morčića (2013. godište) Rijeka je osvojila drugo mjesto nakon što je u finalu bio uspješniji Orijent 2:3.

Rijeka je u skupini pobijedila Halubjan 7:0, Pomorac 8:4, Gorovo 3:0, te izgubila od Orijenta 0:4. U polufinalu Rijeka je bila uspješnija od MNK Kvarner 5:1.

Matija Mišković bio je najbolji strijelac turnira, te je izabran u najbolju sedmorku turnira u kojoj je svoje mjesto našao i Toni Šušnjar.

Ovo je tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane. Kreni od početne stranice.