Festival “Zvukom preko vode”, prvi post korona festival u Rijeci u prostor Exportdrva donosi bogat program, te obilje dobre glazbe i energije

Festival će pružiti jedinstven događaj kroz koji će okupiti glazbenike, ljubitelje glazbe te razne ostale umjetnike na jednom mjestu i pružiti događaj za pamćenje

Rijeka – Ovog će se vikenda u prostoru Exportdrva održati festival Zvokom preko vode. Ovaj će festival biti će prvi riječki rock festival koji će otvoriti svoja vrata nakon izolacije i mjera donesenih zbog Korona virusa.

Program u okviru službenog kulturnog i umjetničkog programa projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture odvijat će se 10. i 11.07. 2020. na lokaciji ExportDrva u centru Rijeke. Festival će pružiti jedinstven događaj kroz koji će okupiti glazbenike, ljubitelje glazbe te razne ostale umjetnike na jednom mjestu i pružiti događaj za pamćenje.

Večernji program okupan je zvukom gitara gdje petak nudi riječki zvuk, a subota donosi goste iz raznih gradova Lijepe Naše. Festival će tako ponuditi najbolje od Hrvatske rock, punk i metal scene.

Glazbeni program u petak obilježit će nastupi bandova Pokle, Valovi, Kung FOO Fighters (Foo Fighters Tribute), Iz@ MEdošević & Borgie, Po’ Metra Crijeva, Speedclaw i Old Night.

Subotnji će pak program svirkom osvježiti PaperTigers, She Loves Pablo, Rezerve, Fakofbolan, Stare Pizde i Mašinko.

Uz nastupe 13 bendova festival nudi i zanimljiv dnevni program koji počinje oba dana u 10h kada se i otvaraju vrata, a ulaz na dnevni program je u cijelosti besplatan.

Posjetitelji će biti u mogućnosti sudjelovati na Poi radionicama organizacije Unity TWG, Music Makers radionicama za djecu, glazbenim radionicama Ri Rock Akademije, uživati u izložbi starih automobila Rust ‘n’ Roll, sajmu rukotvorina, 9. susretu obožavatelja Vespi, izložbi mladih umjetnika Galerije SKC, a cjelokupni dnevni program bit će popraćen glazbenim štihom Ri Rock DJeva.

Prijevnice za radionice se nalaze na slijedećem linku:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezlS3v2yoJafApnNSt_RTlqAFlxqabHER8wHLMinXT_fl1AQ/viewform

Broj ulaznica za festival je ograničen zbog situacije s Korona Virusom pa se pozivaju posjetitelji da na vrijeme ugrabe svoju. Organizacija će se pobrinuti da se zabave pod sigurnim uvjetima.

Ulaznice se mogu kupiti on line putem Entrio sistema i na svim Entrio prodajnim mjestima po cijeni:
PRETPRODAJA: 30kn jednodnevna / 50kn festivalska
NA ULAZU: 40kn jednodnevna / 60kn festivalska

Kompletan program oba dana festivala i više informacija možete pronaći na službenom Facebook eventu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!