Film u kvartu – Inicijativa za kvart u sklopu “Uključi se” programa EPK organizira filmsku jesen na Kozali

Film u kvartu – Inicijativa za kvart u sklopu “Uključi se” programa EPK organizira filmsku jesen na Kozali

Arhiva

Otvorenje projekta Film u kvartu zakazano je za ovu subotu kada će se od 19:30 održati projekcija dokumentarnog filma Marina Lukanovića “Pijana ulica” o fenomenu Jedrarske ulice u Rijeci

Rijeka – Vrijedna ekipa iz Inicijative za kvart nakon uspješnog projekta muzike s krovova koje su nam tijekom korona lockdown-a uljepšavali vikende, kreće s novim projektom. Ovog je puta riječ o manifestaciji “Film u kvartu” u sklopu koje će se tijekom druge polovice rujna i listopada u velikoj dvorani MO Kozala održavati projekcije dokumentarnih filmova nakon kojih će uslijediti razgovori i glazbeni program.

Novi projekt glazbeno dokumentarne jeseni na Kozali Inicijativa za kvart organizirat će u suradnji s Liburnia Film Festivalom i svojim starim partnerima iz Ritma podzemlja. Spomenuti će se projekt realizirati u sklopu Rijeka 2020 EPK projekta Civilnih inicijativa – Uključi se.

Otvorenje projekta zakazano je za ovu subotu kada će se od 19:30 održati projekcija dokumentarnog filma Marina Lukanovića “Pijana ulica” o fenomenu Jedrarske ulice u Rijeci. Nakon projekcije filma uslijedit će razgovor nakon kojeg će se okupljeni opustiti uz jam session filmske glazbe. Tars pivo i Kaltenberg Adria pivovara i ovog će puta pivom za svakog gledaoca podržati projekt Inicijative za kvart što će vjerujemo dodatno doprinijeti opuštenoj atmosferi cijele manifestacije.

Ulaz na projekcije je besplatan. Organizatori napominju da je broj mjesta ograničen, te da će svi gosti sukladno epidemiološkim preporukama HZJZ morati nositi maske, dok će na ulazu u MO Kozala biti organizirano popisivanje podataka i mjerenje temperature.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!