FOTO Članovi ‘Hrvatskog društva kolekcionara militarije’ Liburnijskog kraja gosti na 12. Festivalu vojaške zgodovine @ Pivka

Najzanimljivije je bilo dinamično predstavljanje Postrojbe za specijalno djelovanje Slovenske vojske i Helikopterske eskadrile Slovenske vojske. Kako je protekao festival pogledajte u galeriji na ovom linku…

Pivka / Opatija – Članovi ‘Hrvatskog društva kolekcionara militarije’ Liburnijskog kraja, od kojih su,  neki ujedno i članovi  HČZ Primorja prošlog vikenda prisustvovali su kao gosti na 12. Festivalu vojaške zgodovine, u Parku vojaške zgodovine.

Od zanimljivosti, mogli su se razgledati vojne tabore iz raznih perioda, vozni dio muzejske zbirke, u koje spadaju borbena i neborbena vozila, predstavljanje oklopnih vozila Slovenske vojske, od toga najzanimljiviji T-55 S, modernizirani T-55, koji je moderniziran za potrebe Slovenske vojske, sajam militarije, vođeni obilazak muzejskih zbirki, s kustosima muzeja te kao najzanimljivije, dinamično predstavljanje Postrojbe za specijalno djelovanje Slovenske vojske i Helikopterske eskadrile Slovenske vojske.

Uz sve navedeno nije izostao ni vojnički fažol te gulaš i palenta, koje su degustirali kolekcionari i ostali posjetitelji Festivala, kroz cjelodnevno zajedničko druženje.

Članovi ‘Hrvatskog Društva Kolekcionara Militarije’ Liburnijskog Kraja Gosti Na 12. Festivalu Vojaške Zgodovine @ Pivka

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!