FOTO/VIDEO Damir Kedžo putuje na Eurosong: Riječki pjevač osvojio Doru pjesmom ‘Divlji vjetre’

Boje riječke glazbene scene predstavljali su i Mia Negovetić s pjesmom „When It Comes to You“, koja je također bila uvrštavana među favorite i dobro kotirala među publikom i žirijem. Štoviše, bila je izjednačena s Kedžom po broju bodova, no zahvaljujući većem broju glasova publike, Damir putuje u Rotterdam!

Mia Negovetić

Opatija – Damir Kedžo pobjednik je Dore! Mladi riječki pjevač osvojio je najveći broj glasova žirija i publike za pjesmu „Divlji vjetre“ i plasirao se na izbor za pjesmu Eurovizije koje će se održati u Rotterdamu.

Kedžo je dosad dvaput nastupio na Dori, jednom samostalno, a jednom kao dio boy benda Saša, Tin i Kedžo. Pobjedničku pjesmu potpisuje njegov stalni suradnik Ante Pecotić, a aranžeri su Bojan Šalamon Shalla i Matija Rodić, a s obzirom da se radi o prilično emotivnom pop-rock uratku koji krasi snažan Damirov glas, nije bez šansi i na europskoj pozornici.

Boje riječke glazbene scene predstavljali su i Mia Negovetić s pjesmom „When it Comes to You“, koja je također bila uvrštavana među favorite i dobro kotirala među publikom i žirijem te Božidarka Matija Čerina koja je u duetu s Alenom Vitasovićem otpjevala pjesmu „Da se ne zatare“.

Što su u opatijskoj dvorani „Marino Cvetković“ zabilježili naši fotoreporteri, provjerite u fotogaleriji u nastavku!

Damir Kedžo Putuje Na Eurosong: Riječki Pjevač Osvojio Doru Pjesmom ‘Divlji Vjetre’

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!