FOTO Darko Jurković Charlie svečanim koncertom proslavio trideset godina stvaralaštva

Riječkom gitaristi pridružili su se brojni kolege, pa je za bubnjeve sjeo Tonči Grabušić, kontrabasa se prihvatio Henry Radanović, a klavira proslavljeni domaći jazz pijanist Matija Dedić. U vokalnom dijelu, svoj su obol dali pjevačica Meri Trošelj, pjesnikinja Laura Marchig i novinar Radio Rijeke Albert Petrović.

Rijeka – Darko Jurković Charlie, jedan od najpoznatijih jazz glazbenika ne samo u Rijeci, već u čitavoj Hrvatskoj, slavan zbog svojeg umijeća sviranja (dvije) gitare, proslavio je nedavno 30 godina umjetničkog rada svečanim koncertom održanim u prostoru Zajednice Talijana Rijeke.

Na ovom su se nastupu, pred brojnom publikom koja je uživala u interpretacijama riječkog kompozitora, inovatora i magistra umjetnosti s diplomom bečkog konzervatorija, Jurkoviću pridružili i brojni suradnici iz duge i bogate karijere.

Tako je za bubnjeve sjeo Tonči Grabušić, kontrabasa se prihvatio Henry Radanović, a klavira proslavljeni domaći jazz pijanist Matija Dedić. U vokalnom dijelu, svoj su obol dali pjevačica Meri Trošelj, pjesnikinja Laura Marchig i novinar Radio Rijeke Albert Petrović.

Ovo glazbeno i slavljeničko druženje zabilježili su velikom fotogalerijom i naši fotoreporteri.

Darko Jurković – Charlie Proslavio 30 Godina Umjetničkog Rada

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!