FOTO Đorđe Balašević oduševio prepuni KTC Gervais

Bila je ovo večer za pamćenje, barem za one sretnike koji su uspjeli nabaviti ulaznicu na vrijeme, a djelić te večeri donosimo u velikoj fotogaleriji…

Opatija – Od ‘Fine lagane stvari’ do ‘Portreta života mog’ Đorđe Balašević je na jučerašnjem koncertu pred prepunim auditorijem opatijskog KTC-a Gervais smjestio intimne, dirljive i duhovite priče iz svog i života njemu dragih ljudi te još jednom pokazao da je jedan od najvećih izvođača na ovim prostorima.

Kroz ‘Kalendar svog detinstva’ poveo je Panonski mornar publiku na glazbenu avanturu ispunjenu nezaboravnim tekstovima i melodijama koju su presijecale salve smijeha i pjevanja. Ratnik paorskog srca, Ćaletova pesma, Na Bogojavljensku noć, Neki novi klinci, Jednom su sadili lipu, Mati, Lepa protina kći, Blues mutne vode, Namćor i Ringišpil bile su glazbene podloge s kojima je, uz klavirsku pratnju profesora Aleksandra Dujina, dodatno apostrofirao priče o svojim djedovima i bakama, roditeljima, sestrama i ‘vd’ barbi.

Putovao je Đole stazom svojih uspomena od Opatijskog festivala na kojem je nastupao ‘devetsto i neke’, nastupa u Teatru Fenice koje se onda zvalo kino Partizan, odlaska na ljetovanje u Omišalj, čudio se čovječjoj ribici u Postojnskoj jami…

Bila je ovo večer za pamćenje, barem za one sretnike koji su uspjeli nabaviti ulaznicu na vrijeme. Za ovu priliku zatreperilo je i devet svijeća samo da obasjaju put zečevima koji su ‘dolazili’ na binu, kako i priliči ovoj intimnoj izvedbi uz zagrljaj i poljubac.

Đorđe Balašević Oduševio Prepuni KTC Gervais

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!