FOTO Dvije prometne nesreće usporile promet – U Istarskoj ulici teško stradao motociklist @ Škurinje, Bivio

Nešto ranije dogodio se i trostruki sudar na riječkoj obilaznici, između čvorova Orehovica i Škurinje, koji je uzrokovao velike gužve u smjeru Trsata.

Rijeka – U Istarskoj ulici neposredno prije skretanja za Dječju bolnicu Kantrida dogodila se lakša prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali motociklist  i vozač osobnog automobila.

Vozač motocikla marke Yamaha, starosti 49 godina zadobio je teže tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17.45 sati u Istarskoj ulici u Rijeci. Prometna nesreća se dogodila kada je u stražnji dio njegova motocikla udarilo osobno vozilo marke Peugeot, kojim je krećući se u istom smjeru upravljao 36-godišnji vozač. Radi pružanja liječničke pomoći ozlijeđeni vozač motocikla prevezen je u KBC Rijeka.

Inače, tijekom današnjeg dana na prometnicama ove Policijske uprave dogodilo se osam prometnih nesreća, u kojima je  jedna osoba (spomenuti vozač motocikla) teže ozlijeđena, a šest je osoba lakše ozlijeđeno.

Kako su vozači mopeda i motocikla jedna od najugroženijih skupina sudionika u prometu, još jednom apeliramo na vozače ostalih vozila da obrate veću pozornost na njihovu prisutnost na prometnicama. Isto tako, vozačima mopeda i motocikala savjetujemo da se dosljedno pridržavaju prometnih pravila i propisa te koriste propisanu zaštitnu opremu.

Nešto ranije dogodio se i trostruki sudar na riječkoj obilaznici, između čvorova Orehovica i Škurinje, koji je uzrokovao velike gužve u smjeru Trsata.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!