FOTO Festival Fiumare – Ni kiša nije uspjela pokvariti Primorsku večer na Gatu Karoline Riječke

Cjelokupnu priču zaokružio je nastup Eureka banda koji je napravio uvertiru u ovu večer te Grooversa koji su po završetku pljuska te ‘bijega publike’ u obližnje kafiće ponovno ih privukli i rasplesali Gat do jedan ujutro. 

Rijeka – Festival Fiumare koji je proteklih dana Rijeku ispunio pravim mediteranskim i pomorskim duhom, nastavio se jučer nizom zanimljivih događanja u središtu grada.

Tako je tijekom čitavog dana trajala prezentacija tradicijskih barki u Mrtvom kanalu, a kraj kazališta, od Wenzelove ulice do tržnice, održao se Eko – etno sajam autohtonih proizvoda Kvarnera na kojem je svatko mogao pronaći nešto po svom guštu.

Jedarska ulica pretvorila se u kreativni odjel u kojem su se održali Likovni susreti, a centar događanja bio je Gat Karoline Riječke i akvatorij putničke luke. Tijekom čitavog dana trajali su brojni zabavni programi i radionice, održao se i Dan otvorenih paluba te Regata tradicijskih barki na jedra.

Večernji sati protekli su u znaku morskih specijaliteta i odlične zabave koju je nakratko prekinula kiša. Naime, nestabilne vremenske prilike nisu uspjele pokvariti raspoloženje koje je vladalo na gatu Karoline Riječke od ranih večernjih sati, a mirisi finih inćuna, srdela, friganih lignji, tuna steaka, pedoća i škampi na buzaru, mamili su posjetitelje. Cjelokupnu priču zaokružio je nastup Eureka banda koji je napravio uvertiru u ovu večer te Grooversa koji su po završetku pljuska te ‘bijega publike’ u obližnje kafiće ponovno ih privukli i rasplesali Gat do jedan ujutro.

Festival Fiumare – Ni Kiša Nije Uspjela Pokvariti Primorsku Večer Na Gatu Karoline Riječke

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }