FOTO Jubilarni eko sajam na Fortice – Održan 50. Zeleni Kastav

Uz obilje zdravih i eko proizvoda jučerašnji sajam obilježilo je i ugodno druženje te razmjena savjeta i iskustva. A što je naš fotoreporter zabilježio na sajmu pogledajte u nastavku teksta…

Kastav – 50. sajam zdrave hrane i eko proizvoda ‘Zeleni Kastav’ održan je jučer na svojoj uobičajenoj vanjskoj štaciji – Fortici. Jubilarno izdanje obilježio je dobar odaziv izlagača i posjetitelja, a uz sjajne vokale Muške klape Kastav počastilo se s palačinkama i planinskim čajem iz OPG-a Helene Bogdanić.

Uz obilje zdravih i eko proizvoda jučerašnji sajam obilježilo je i ugodno druženje te razmjena savjeta i iskustva.

Zeleno lisnato povrće, korjenasto povrće, češnjak, kapula, tikve, buča, krumpir, batat, žitarice, kiseli kupus, orasi, salse, sirupi, mlijeko i mliječni proizvodi, kravlji i kozji sirevi, suhomesnate prerađevine, med, jaja, energetske pločice od sušenog voća i orašastih plodova, savijače s jabukama i šumskim voćem, proizvodi za jačanje imuniteta za vegane, samo su neki od proizvoda kojima su se posjetitelji mogli opskrbiti.

Za kraj dodajmo da je medijski pokrovitelj sajma Radio Kastav, a organizacijski tim na čijem je čelu Irena Kukurin Barić zahvaljuje se svim volonterima „Zelenog Kastva“,Branku Janiju Kukurinu, Gradu Kastvu, TZ Grada Kastva i LAG-u Terra Liburna.

Jubilarni Eko Sajam Na Fortice – Održan 50. Zeleni Kastav

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!