FOTO: Korzo okupirali zagorski običaji, delicije, ples i pjesma

Veliki broj štandova u sklopu manifestacije “100 % zagorsko u Rijeci” ponudio je građanima Rijeke i njihovim gostima široku lepezu domaćih autohtonih zagorskih proizvoda kao i prezentacije starih zanata i običaja a sve začinjeno nastupima kulturno umjetničkih društava s područja Krapinsko – zagorske županije.

Rijeka – Mirisi i zvukovi Hrvatskog zagorja danas su zagospodarili riječkim Korzom. Veliki broj štandova u sklopu manifestacije “100 % zagorsko u Rijeci” ponudio je građanima Rijeke i njihovim gostima široku lepezu domaćih autohtonih zagorskih proizvoda kao i prezentacije starih zanata i običaja a sve začinjeno nastupima kulturno umjetničkih društava s područja Krapinsko – zagorske županije.

Velik broj ljudi koji razgledavaju i konzumiraju ponuđeno dokaz je da se u Rijeci kvalitetni, domaći proizvodi koji su prezentirani na oku, uhu i nosu atraktivan način itekako cijene.

Kako se zagorje smjestilo na Korzu i što su vrijedni poljoprivrednici i obrtnici Krapinsko – zagorske županije ponudili Rijeci i Riječanima pogledajte na priloženim fotografijama.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }