[FOTO] Košarkaši Škrljeva priključili se akciji NZZJZ PGŽ „Cijepi se PGŽ“

Pogledajte kako je to danas izgledalo na Zametu, u foto-galeriji u nastavku…

Rijeka – Košarkaši Škrljeva priključili su se akciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ “Cijepi se PGŽ” te su danas primili dozu cjepiva Johnson&Johnson.

Voditelj Epidemiološkog odjela NZZJZ PGŽ mr. Dobrica Rončević, dr.med. izrazio je „zadovoljstvo sudjelovanjem Košarkaškog kluba Adria Oil Škrljevo u javnozdravstvenoj promotivnoj akciji „Cijepi se PGŽ”, uz nadu da će i ostali sportski klubovi, ali i osobe iz javnog života također dati svoj doprinos”.

Podsjetimo, promotivna kampanja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije „Cijepi se PGŽ”, ima za cilj podići svjesnost građana o važnosti cijepljenja protiv bolesti uzrokovane virusom SARS-CoV-2, a nedavno je NZZJZ PGŽ kao prvi zavod u Hrvatskoj predstavio i istoimeni edukativni spot u kojem se pojavljuju osobe iz javnog života te pozivaju građane na cijepljenje, a sve u cilju spasa turističke sezone i ulazak u jesen sa što većim brojem procijepljenih građana te kako bismo u konačnici napokon dočekali toliko željeni završetak pandemije.

Pogledajte kako je to danas izgledalo na Zametu, u foto-galeriji u nastavku…

Košarkaši Škrljeva Priključili Se Akciji Nastavnog Zavoda Za Javno Zdravstvo PGŽ “Cijepi Se PGŽ”

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }