FOTO Krenula prodaja božićnih drvca – Cijene najljepših i najvećih jelki kreću se i do tisuću kuna

Visoke su i do četiri metra, po narudžbi se mogu naručiti i više, a cijene su raznolike. Tako jelu možete kupiti za cijenu od 100 do 1.000 kuna, dok su smreke jeftinije – cijene im se kreću od 60 do 200 kuna.

Rijeka – Dio između King’s puba i velike riječke tržnice, preciznije prostor Verdijeve ulice prekrila su mirisna stabla poput borova, jele i smreke, koja se simbolično okićuju na Badnjak. Upravo će se tamo i nalaziti sve do Badnjaka, pa bi bilo dobro požuriti ugrabiti najljepše od najljepših.

Visoke su i do četiri metra, po narudžbi se mogu naručiti i više, a cijene su raznolike. Tako jelu možete kupiti za cijenu od 100 do 1.000 kuna, dok su smreke jeftinije – cijene im se kreću od 60 do 200 kuna. Običnu smreku od jednog metra može se kupiti po najnižoj cijeni od 60 kuna, srebrna smreka je 150 kuna za istu visinu, a nordijska jela od metra iznosi 200 kuna.

Po cijeni od deset kuna mogu se kupiti grane stabala, a uz to kod velike place možete naći i imelu, mahovinu i božikovinu. Ono što je svima zajedničko je to da im je cijena ista – deset kuna košta jedan mac. Cijene su poprilično slične onima od prošle godine.

Radno vrijeme je dulje nego ono riječke tržnice, pa se domaća drvca mogu kupiti radnim danom i vikendom od 7 do 19 sati, a na sam Badnjak do 15 sati. Stoga, nema panike – možda nećete ugrabiti najljepši komad, ali bez drvca ostati nećete.

Najveća jela

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!