FOTO Krešimirova je, čini se, gotova!

FOTO Krešimirova je, čini se, gotova!

Foto: Mladen Štefanić

Rekonstrukcija riječke žile kucavice, podsjetimo,  obuhvatila je izgradnju novog kolektora otpadnih voda, vodovoda i ostale infrastrukture. Predviđeni rok dovršenja radova bio je 12 mjeseci, ali je taj rok nekoliko puta bio prolongiran.

Rijeka – Nakon gotovo godinu dana i tri mjeseca duge rekonstrukcije Krešimirova ulica, čini se, je gotova. No zasad nema službenih informacija o tome hoće li sutra biti otvorena za sav promet kako je i najavljeno.

Zadnja vijest iz Rijeka prometa bila je ta da će Krešimirova biti u funkciji u ponedjeljak, ali uz ogradu da završetak radova ovisi o vremenskim prilikama.

Kako god bilo, rekonstrukcija riječke žile kucavice, podsjetimo, obuhvatila je izgradnju novog kolektora otpadnih voda, vodovoda i ostale infrastrukture na trasi 1.100 metara. Položena je i nova DTK mreža.

Predviđeni rok dovršenja radova bio je 12 mjeseci, ali je taj rok nekoliko puta bio prolongiran. S obzirom na brojne probleme s kojima su se radnici suočavali tijekom rekonstrukcije nije čudno da su rokovi probijeni. Ipak, radilo se o prvoj sveobuhvatnoj rekonstrukciji Krešimirove unatrag stotinjak godina.

Sudeći prema viđenom, Krešimirova je neprepoznatljiva i centar Rijeke dobio je posve novi izgled. Osim toga, radovi na kompleksu Benčić odvijaju se užurbanim tempom, što će dodatno oplemeniti šire gradsko središte.

Zavšena Rekonstrukcija Krešimirove Ulice

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!