FOTO Najavljen 5. Truck Show Hrvatska – Atraktivni kamioni ovog vikenda na Grobniku, ali i Gatu Karoline Riječke

U subotu i nedjelju, 22. i 23. rujna, na grobničkom asfaltu održat ćese 5. Truck Show Hrvatska, u organizaciji istoimene udruge iz koje je stigla najava o čak 150 kamiona koji dolaze iz Hrvatske, ali i brojnih europskih zemalja.

Grobnik – Automotodrom Grobnik ovog će vikenda ugostiti uzbudljivi i zanimljivi događaj, ponešto drugačiji od onih na koje je grobnička pista navikla…

Naime, u subotu i nedjelju, 22. i 23. rujna, na grobničkom asfaltu održat će se 5. Truck Show Hrvatska, u organizaciji istoimene udruge iz koje je stigla najava o čak 150 kamiona koji dolaze iz Hrvatske, ali i brojnih europskih zemalja.

Ulaz na događanje je besplatan, a posjetitelji će tijekom dana moći razgledati kamione i njihovu unutrašnjost. U večernjim satima subote održat će se zabavni program uz glazbu i druženje.

Osim na Grobniku, kamioni će se predstaviti i u centru Rijeke – na Gatu Karoline Riječke u nedjelju od 11 do 12 sati izložit će se 15 najatraktivnijih primjeraka, a nakon toga sve ljubitelje velikih vozila besplatni će autobus prevesti za Grobnik i nastavak druženja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }