FOTO Nova komedija Talijanske drame je hit – Pituri bez sjećanja nasmijali publiku do suza

Mislim da uopće nije lako napraviti komediju. Najteže je nasmijati ljude, pogotovo danas kada se svi puno lakše rasplačemo. Prvo – teško je opustiti ljude, a onda ih još i nasmijati. I to glasno. A večeras nam Talijanska drama priuštila upravo to, poruka je iz publike.

Rijeka – Subotnja večer s Talijanskom dramom na sceni HNK Ivana pl. Zajca opustila je, razveselila i nasmijala publiku! Komedija nobelovca Darija Foa u režiji Marija Kovača „Gli imbianchini non hanno ricordi” / „Pituri nemaju sjećanja” dinamična je, puna koreografije, gegova, čaplinovskih trenutaka, Pat i Mat situacija, a našlo se tu i aktualnih zbivanja zbog kojih se gledalištem prolamao smijeh.

– Došli smo jer je najavljena komedija i jer je režira Mario Kovač. Režija je odlična, glumci su sjajni. Željni smo ovakvog opuštanja, kazali su ljudi iz publike, dok su drugi dodali kako su pozitivno iznenađeni predstavom koja ih je “nasmijala do suza”. Publika je, uz redatelja Kovača, pohvalila i izvrsne glumce, ali i šarm i dopadljivost cijele predstave.

– Mislim da uopće nije lako napraviti komediju. Najteže je nasmijati ljude, pogotovo danas kada se svi puno lakše rasplačemo. Prvo – teško je opustiti ljude, a onda ih još i nasmijati. I to glasno. A večeras nam Talijanska drama priuštila upravo to, poruka je iz publike.

Reprize komedije nobelovca su u ponedjeljak 18. te u utorak 19. ožujka.

Nova Komedija Talijanske Drame Je Hit – Pituri Bez Sjećanja Nasmijali Publiku Do Suza

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!