FOTO: Obucite plesne cipelice, stigli su Grooversi – Šezdeset godina glazbe u jednom koncertu

Dodatna glazbena vrijednost koja izdvaja Grooverse od ostalih bandova sličnog profila je odlična brass sekcija i izvrsni lead vokali. Vrhunac večeri bila je izvedba pjesama ‘Ring of fire’ koju je napisao veliki čovjek u crnom, zatim ‘Superstition’ od Stevie Wondera, ‘Proud Mary’ Creedence Clearwater Revivala, koji su definitivno obilježili premijernu svirku. Feel that groove na nekom narednom nastupu Grooversa, a kako smo se mi proveli na koncertu provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku teksta…

Rijeka – Svi marš na ples, ukratko se može opisati premijerni nastup novog benda iz našeg kraja – Grooversa. Parafrazirajući naslov velikog hita Bijelog dugmeta saželi smo sve što nam je septet u sastavu Mateo Resman (gitara, vokal), Mario Marčelja (trombon), Matija Brentin (truba), Alen Mančić (klavijature, vokal), Sandro Pecman (harmonika) i Marko Resman (bass) i Luka Grubišić (bubanj) isporučio prošlog vikenda u riječkom klubu Bačva.

Zanimljiv repertoar sastavljen od brojnih hitova koji su tijekom posljednjih šezdeset godina harale svjetskim i našim glazbenim top ljestvicama rasplesale su Bačvu od prvih taktova pjesme Valerie Amy Winehouse s kojom su otvorili nastup preko ‘Walking on sunshine’ do samog fajrunta. Dodatna glazbena vrijednost koja izdvaja Grooverse od ostalih bandova sličnog profila je odlična brass sekcija i izvrsni lead vokali. Vrhunac večeri bila je izvedba pjesama ‘Ring of fire’ koju je napisao veliki čovjek u crnom, zatim ‘Superstition’ od Stevie Wondera, ‘Proud Mary’ Creedence Clearwater Revivala, koji su definitivno obilježili premijernu svirku.

– Nakon vesele i lude noći iza nas, vrijeme je da se zahvalimo dragoj publici koja nas je došla podržati te naravno Klubu Bačva što su nas fino ugostili. Izuzetno nam je drago da smo svoju energiju i zabavu s pozornice uspjeli prenijeti na publiku, ali mi za ništa manje od dobre zabave niti ne znamo, u što ste se i večeras mogli uvjeriti i vi i vaše istrošene plesne cipele kao i poderana grla. Za kraj bi se još samo zahvalili kamermanima, toncima i svim ljudima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u snimanju našeg prvog live promo videa koji ćemo objaviti uskoro, poučili su Grooversi nakon premijerne svirke u klubu Bačva.

Feel that groove na nekom narednom nastupu Grooversa, a kako smo se mi proveli na koncertu provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku teksta…

Obucite Plesne Cipelice, Stigli Su Grooversi – Šezdeset Godina Glazbe U Jednom Koncertu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!