FOTO Orijent ‘izbušio’ Novigrad sa šest golova: Dvostruki strijelci Iličić, Monjac i Weitzer

Iako je Orijent ostvario visoku pobjedu, prvi su poveli gosti. Oko 600 gledatelja na Krimeji šokirao je u 23. minuti Pamić pogotkom za vodstvo Novigrada.

Rijeka – Osam pogodaka u vrlo otvorenoj utakmici vidjela je jučer publika na Krimeji, a navijači su imali pregršt razloga za zadovoljstvo, jer HNK Orijent 1919 svladao je NK Novigrad 6:2!

– Iza nas je 90 minuta fantastične igre u kojoj su naši Orijentaši pokazali pravu igru, želju i borbenost. Hvala našim navijačima koji su ispunili Krimeju i ponovno upotpunili prekrasan ambijent koji mnogi priželjkuju. Samo Orijent, poručili su iz kluba.

Iako je Orijent ostvario visoku pobjedu, prvi su poveli gosti. Oko 600 gledatelja na Krimeji šokirao je u 23. minuti Pamić pogotkom za vodstvo Novigrada. No, već minutu kasnije izjednačio je Iličić, a u 29. Monjac pogodio za vodstvo Orijenta 2:1 i postavio rezultat s kojim se išlo na odmor.

A u drugom dijelu utakmice raspucali su se domaći igrači – Weitzer je s dva pogotka u 53. i 58. minuti udvostručio brojku uz grb Orijenta na semaforu, a još po jedan pogodak dodali su Monjac u 67. te Iličić u 77. minuti. Douglas je pogotkom u 90. minuti smanjio zaostatak gostiju na 6:2.

Orijent ‘izbušio’ Novigrad Sa šest Golova: Dvostruki Strijelci Iličić, Monjac I Weitzer

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!