FOTO Orijent na Krimeji srušio ‘rezervni’ Dinamo: ‘Črljeno-beli’ napokon dočekali domaću pobjedu

Pobjeda u dinamičnoj i zanimljivoj utakmici dala je novi „vjetar u leđa“ trenera Damira Milinovića, čiji je početak na klupi „črljeno-belih“ daleko od idealnog.

Rijeka – Orijent 1919 svladao je danas na Krimeji Dinamo II, razveselivši domaće navijače okupljene na tribinama sušačkog stadiona. Pobjeda u dinamičnoj i zanimljivoj utakmici dala je novi „vjetar u leđa“ trenera Damira Milinovića, čiji je početak na klupi „črljeno-belih“ daleko od idealnog.

Domaćini su poveli već u 11. minuti, iz druge izgledne prilike na utakmici. Prvu je propustio Gerc, odnosno bolje reći da mu je odličnom intervencijom izglednu šansu u 5. minuti pokvario gostujući vratar. A drugu je iskoristio Mulac, koji je nakon Monjčeva nabacivanja iz kuta pogodio za vodstvo Orijenta.

Nije takva situacija dugo trajala, jer u 30. minuti Marko Tolić izjednačio je rezultat. Činilo se tada kako će gosti, kojima su „črljeno-beli“ prepustili inicijativu, uspjeti okrenuti utakmicu, no rasplet je ipak bio drugačiji.

Zasluge za to ima branič Dinama Tin Hrvoj, koji je u pokušaju da „očisti“ loptu ispred Vedrana Gerca u 42. minuti pogodio vlastitu mrežu. Rezultat s poluvremena, usprkos pritisku gostiju, ostao je nepromijenjen sve do kraja utakmice.

Orijent Na Krimeji Srušio ‘rezervni’ Dinamo: ‘Črljeno-beli’ Napokon Dočekali Domaću Pobjedu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank