FOTO Orijent poražen na Krimeji, BSK preokrenuo rano vodstvo domaćina

BSK je u 3. kolu porazio Orijent u Bijelom Brdu, „uvalivši“ im tada tri gola, a u današnjoj utakmici gosti su se uspjeli izvući iz „ponora poraza“ nakon dobrog otvaranja domaćina i preokrenuti rano vodstvo Orijenta.

Rijeka – HNK Orijent 1919 doživio je prvi poraz u nastavku sezone – pred „nabrijanom“ domaćom publikom danas su na Krimeji „črljeno-beli“ poraženi od ekipe BSK iz Bijelog Brda, koji se tako ponovo pokazao „crnom mačkom“ za Riječane kojima su nanijeli drugi poraz u ovosezonskim susretima.

Naime, BSK je u 3. kolu porazio Orijent u Bijelom Brdu, „uvalivši“ im tada tri gola, a u današnjoj utakmici gosti su se uspjeli izvući iz „ponora poraza“ nakon dobrog otvaranja domaćina i preokrenuti rano vodstvo Orijenta.

Emanuel Črnko nakon ubačaja s lijeve strane u 14. minuti ostao je najviši u skoku u gostujućem šesnaestercu i sigurno „zakucao“ loptu u mrežu za rani pogodak Orijenta. Držali su domaćini prednost sve do same završnice prvog dijela, kada je Dabro poravnao rezultat na 1:1 i na odmor se otišlo „u egalu“.

No, nije takva situacija dugo trajala, jer već nakon treće minute nastavka, odnosno ukupno 48. minute utakmice, BSK je vodio 1:2. Za preokret je ponovo zaslužan bio Dabro, koji je drugim pogotkom zaslužio i status „igrača utakmice“.

Orijent Poražen Na Krimeji, BSK Preokrenuo Rano Vodstvo Domaćina

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!