[FOTO] Poraz Primorja EB u borbi za finale Kupa

– U utakmici s puno plivanja, što je bio možda i jedini način na koji su se primorjaši pokušavali koliko-toliko oduprijeti puno jačem suparniku, Mladost je kažnjavala gotovo pa svaku pogrešku u obrani Riječana.

Rijeka – Na današnjoj polufinalnoj vaterpolo utakmici Kupa odigranoj u Rijeci, Primorje EB na ‘svom je terenu’ poražen od Mladosti sa 6 : 11. Time je Mladost ušla u finale Kupa s Jugom AO, koje će se odigrati sutra u 17.30 sati.

Tek jedno poravnanje u početku (Brubnjak za 1:1), bilo je sve što su Riječani uspjeli napraviti, prenose iz Hrvatskog vaterpolo saveza. Mladost je s gotovo pola snage u 32 minute čiste igre, riješila pitanje pobjednika nakon polovice utakmice (4:1), a baš definitivno potvrdila početkom treće četvrtine (golovi Miloša i Bušlje za 6:1).

Drugi gol su Riječani postigli tek tri minute prije kraja treće dionice i to ponovo Brubnjak koji je ostavio doista najbolji dojam u poraženom sastavu. Doduše, ovaj mladić već neko vrijeme privlači laganu pozornost na sebe.

– U utakmici s puno plivanja, što je bio možda i jedini način na koji su se primorjaši pokušavali koliko-toliko oduprijeti puno jačem suparniku, Mladost je kažnjavala gotovo pa svaku pogrešku u obrani Riječana. Realizacija igrača više možda i nije bila na najvišoj razini, ali ako govorimo o pobjedniku, onda se i to može pripisati očitom nesrazmjeru u kvaliteti koji tada teško može nagnati onog boljeg na davanje maksimuma. Uostalom, Mladost je samu završnicu utakmice odigrala dobrim dijelom sa svojom drugom postavom, zaključuju.

– Moji dečki su se trudili, dali smo sve od sebe. Čestitam Mladosti i objema momčadima u finalu želim da prikažu lijepu igru, izjavio je trener Primorja Igor Hinić.

Poraz Primorja EB U Borbi Za Finale Kupa, Sutra Protiv Jadrana Za Treće Mjesto

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!