[FOTO] Poznata nogometna i sportska imena na tribinama Krimeje

Koga je sve uhvatilo naše ‘oko kamere’ provjerite u priloženoj galeriji…

Rijeka – Gostovanje Dinama na Krimeji bila je nogometna poslastica, kako na terenu, tako i na tribinama. Mnoštvo poznatih lica na iz svijeta nogometa i sporta na tribinama Krimeje.

Na tribinama stoperi Crikvenice i Naprijeda Domagoj Prpić i Filip Pleše, napadač Vinodola Željko Tomić, fizioterapeut Ivan Didović koji brine o zdravlju najboljih svjetskih tenisača, ali i Orijentaša. Zajedno su gledali utakmicu prijatelji i jučerašnji kup protivnici, vratar Opatije Carlo Berković i trener Kraljevice Edi Kurolt. Trener Jadrana Željko Ravlić uzeo je pauzu od veslanja. Kup ogled nije mogao proći bez trenera Krka Damira Kraljića i donedavnog trenera Naprijeda Nevena Strukana.

Na tribinama i sportski direktor Klane Nikola Kajtazi. Orijent i Dinamo analizirali su igrači Grobničana Marino Matković i Ivan Golić te sportski direktor Grobničana Siniša Linić. Prije treninga na Krasici na Krimeju je skočio napadač Borca Filip Jagić. Danko Matrljan se srdačno pozdravio s donedavnim igračem Lukom Menalom. Sudac Tomislav Frlan bio je u društu Ahmada Sharbinija koji se od srca pozdravio s trenerom Dinama Mihaelom Mikićem. Bio je na Krimeji i bivši trener Orijenta Stilinović. Starija generacija malonogometaša pamti Freda Demarka koji je radio najmasovnije malonogometne turnire u Rijeci prije tri desetljeća. Igrač Orijenta Šimun Grgić nije mogao igrati zbog ozljede, ali je navijao.

Utakmica nije mogla proći bez Dine Bajramovića. Adam Orman ne propušta velike Orijentove utakmice. Na tribinama i braća Fumić, Florijan i Filip, u društvu napadača Lokomotive Paula Kružića. Naravno, neizostavan je Saša Peršon. Vidjeli smo i mlade snage Crikvenice, Marcela Sudena, Filipa Škoru i Domagoja Barca. Na terenu su Domagoj Livaković, Kristian Fućak i Paolo Srzentić dijelili autograme.

Poznata Nogometna I Sportska Imena Na Tribinama Krimeje

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!