FOTO Pravni fakultet u Rijeci slavi 45 godina

Povodom obilježavanja 45 godina Pravnog fakulteta u Rijeci, na programu je i predstavljanje knjige „Liber amicorum Aldo Radolović“ u čast uglednog profesora i suca Ustavnog suda u mirovini te međunarodna znanstvena konferencija „Izazovi zaštite subjektivnih građanskih prava“. Kako je proteklo svečano obilježavanje provjerite u fotogaleriji u nastavku teksta…

Rijeka –  Godine 1973. započelo je izvođenje pravnog studija u Rijeci, a Pravni fakultet ove godine slavi 45. obljetnicu. Na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća prisustvovali su dekanica Pravnog fakulteta u Rijeci Vesna Crnić-Grotić, predstojnik Katedre za povijest prava i države Pravnog fakulteta u Rijeci Željko Bartulović, rektorica Sveučilišta u Rijeci Snježana Prijić-Samaržija te predsjednik Studentskog zbora Pravnog fakulteta u Rijeci Alex Sundać.

U ime Primorsko-goranske županije svečanosti je prisustvovao župan Zlatko Komadina koji je čestitao vrijednu obljetnicu te poželio studentima i profesorima Pravnog fakulteta uspješan rad.

— Ozbiljne regije nema bez ozbiljnog sveučilišta, a ozbiljnog sveučilišta nema bez sastavnice koja se zove pravni fakultet, zaključio je župan te dodao kako su upravo neki od njegovih najboljih suradnika bivši studenti Pravnog fakulteta u Rijeci.

Povodom obilježavanja 45 godina Pravnog fakulteta u Rijeci, na programu je i predstavljanje knjige „Liber amicorum Aldo Radolović“ u čast uglednog profesora i suca Ustavnog suda u mirovini te međunarodna znanstvena konferencija „Izazovi zaštite subjektivnih građanskih prava“.

Pravni Fakultet U Rijeci Slavi 45 Godina

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!