[FOTO] Predstavljanje Stanice za popravak bicikala na Platku

-Smatramo da će stanica za popravak bicikala dodatno obogatiti sadržaje na najvećem i jedinom regionalnom turističko rekreativno sportskom centru u našoj županiji i šire, kazao je Ivan Salamon, direktor Turističkog ureda TZO Čavle

Platak – Danas je na parkiralištu RTRSC Platak predstavljena Stanica za popravak bicikala. Već 1.10. postavljena Stanica za popravak bicikala izrađena je u Poljskoj i sadrži zračnu pumpu sa više vrsta ventila, stalak za odložiti bicikl, odvijač vijaka, dva seta kutnih odvijača, ravni viličasti ključ, podesivi viličasti ključ te poluge za gume.

Stanica je sufinancirana od strane PGŽ-a u iznosu od 5.000,00 kuna kroz Javni poziv „Potpora razvoju selektivnih oblika turizma“ za 2021. godinu.

-Smatramo da će stanica za popravak bicikala dodatno obogatiti sadržaje na najvećem i jedinom regionalnom turističko rekreativno sportskom centru u našoj županiji i šire. Stanicu smo nabavili uz pomoć tvrtke Ideja d.o.o. i njenog direktora g. Gorana Devčića, proizvedena je u Poljskoj, rekao je na predstavljanju Ivan Salamon, direktor Turističkog ureda TZO Čavle.

Na predstavljanju Stanice za popravak bicikala bili su načelnica Općine Čavle, gđa. Ivana Cvitan Polić, Odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj PGŽ – gđa. Iris Bruketa i gosp. Hrvoje Pende, direktor GSC –a, gosp. Alen Udovič, predsjednik Biciklističkog kluba Grobnik, gosp. Hrvoje Brnelić te direktor Turističkog ureda TZO Čavle, gosp. Ivan Salamon.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }