FOTO Razglednica 13. Riječkih stepenica by Josip Čekada

FOTO Razglednica 13. Riječkih stepenica by Josip Čekada

FOTO: Josip Čekada

Riječke stepenice prati i modni editorijal koji je snimljen na poznatim riječkim lokacijama poput riječke Gradske ure, katedrale Sv.Vida , Guvernerove palače, broda Galeb, kazališta Ivana pl.Zajca u kojem su sudjelovale dizajnerice odnosno obrtnice koje će predstaviti svoje modele u sklopu revije Udruženja obrtnika iz Rijeke

Rijeka – 13.Riječke stepenice održat će se u petak 23. kolovoza s početkom u 20:30 sati na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna u Rijeci. Modne kolekcije za jesen/zimu predstavit će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella , Jeordie’s, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstavit će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt te učenici Trgovačke i tekstilne škole.

Riječke stepenice prati i modni editorijal koji je snimljen na poznatim riječkim lokacijama poput riječke Gradske ure, katedrale Sv.Vida , Guvernerove palače, broda Galeb, kazališta Ivana pl.Zajca u kojem su sudjelovale dizajnerice odnosno obrtnice koje će predstaviti svoje modele u sklopu revije Udruženja obrtnika iz Rijeke.

Pripreme za set na sedam različitih lokacija počele su u ranim jutarnjim satima u Teatro suit&rooms gdje su manekenke uljepšavale vizažistica Paola Peček i stilistica Manuela za studio Perman Experience.

U nastavku vam donosimo riječku razglednicu i pozivamo na najljepši event ovog ljeta , a svi oni koji neće moći doći 13.Riječke stepenice moći će pratiti uživo u izravnom televizijskom prijenosu na regionalnoj televiziji KanalRi pod pokroviteljstvom dr.Vivian’s anti age seruma.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!