FOTO Riccardo Staraj sa svojim Midnight Blues Bandom ispunio River pub ‘blues energijom’

— Band je odlično svirao, a obzirom da članovi dolaze iz različitih žanrova, od rocka, jazza, bluesa, etna, na ovoj svirci konačno smo kao cjelina imali pravu blues energiju, kazao je Staraj po završetku koncerta. Nekoliko fotografija s koncerta pogledajte u nastavku…

Rijeka – prošle subote riječki River pub poslužio je kao izvrsna scenografija za još jedan nesvakidašnji pristup bluesu u režiji Riccarda Staraja & Midnight Blues Banda.

Draški načelnik i pjesnik hrapava glasa uz ekipu vrhunskih glazbenika ponovo je  publici predstavio svoj poseban pristup blues glazbi, koji spaja ekspresivne poetske recitacije na podlozi jazz, funk i rock glazbe s blues standardima Johna Lee Hookera, Muddyja Watersa, Doorsa, BB Kinga i Lou Reeda… Osim nabrojanih ikona svjetske glazbene scene, publika je imala prilike poslušati i nekoliko autorskih stvari sa Starajevih albuma.

— Bilo je izvrsno. Imali smo odličan feedback od publike. Band je odlično svirao, a obzirom da članovi dolaze iz različitih žanrova, od rocka, jazza, bluesa, etna, na ovoj svirci konačno smo kao cjelina imali pravu blues energiju, kazao je Staraj po završetku koncerta.

Riccardo Staraj Sa Svojim Midnight Blues Bandom Ispunio River Pub ‘blues Energijom’

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!