FOTO Riječani se vratili starim navikama: Korzo je ponovo puno poslovnjaka, šetača, biciklista…

Od danas je obustavljena i mjera strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, što je – u kombinaciji s povratkom mnogih građana na radna mjesta – oživjelo i centar Rijeke.

Rijeka – Drugi tjedan popuštanja mjera, uz ukidanje propusnica prema otocima i Gorskom kotaru, donio je i ponovo otvorena vrata frizerskih i kozmetičkih salona, što su rado iskoristili brojni Riječani. Uz roditelje i sve druge koji su protekla dva mjeseca zapustili svoje frizure, razloge za zadovoljstvo od danas imaju i djeca, jer im je ponovo omogućena igra – ukinuta je zabrana ulaska na dječja igrališta.

A od danas je obustavljena i mjera strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, što je – u kombinaciji s povratkom mnogih građana na radna mjesta – oživjelo i centar Rijeke.

Korzo se polako vraća svom uobičajenom ritmu, pa sve više sliči na onu „košnicu“ kakve se sjećamo iz „dana prije korone“. Poslovnjaci užurbanog koraka, šetači laganog ritma, biciklisti, slučajni prolaznici i mnogi drugi iskoristili su topao i sunčan svibanjski dan za đir gradskim središtem…

Šetači Ispunili Omiljenu Riječku šetnicu, Korzo Se Pomalo Vraća U Uobičajeni Ritam

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!