FOTO Svečano otvorene jubilarne 55. Kastavske sportske igre @ Kastav

Prije jučerašnjeg otvorenja održano je natjecanje učenika OŠ Milan Brozović Kastav u graničaru i poligonu, a program igara nastavlja se sutra šahovskim turnirom na Vidikovcu. Fotogaleriju s otvorenja natjecanja pogledajte u nastavku teksta.

Kastav – Na terasi Školske sportske dvorane jučer su svečano otvorene jubilarne 55. Kastavske sportske igre, uz velik broj sportaša svih uzrasta te proslavljene sportske legende. Ova manifestacija već više od pola stoljeća okuplja sportaše iz različitih disciplina, poput nogometa, košarke, tenisa, odbojke, šaha, atletike, stolnog tenisa i drugih sportova, koji će do 10. lipnja natjecanjima tražiti najbolje pojedince i ekipe.

Prije jučerašnjeg otvorenja održano je natjecanje učenika OŠ Milan Brozović Kastav u graničaru i poligonu, a program igara nastavlja se sutra šahovskim turnirom na Vidikovcu. U subotu će se, uz nastavak šahovskih dvoboja, igrati teniski i odbojkaški turniri, a održat će se i 43. Kastafski kros i 14. memorijalna utrka „Zehrid Kadrić – Zeko“ te 3. kastavska biciklijada „Z bicikletun po Loze i Lužine“, dok će nedjelja biti posvećena boćanju, karateu te nastavku šahovskih i teniskih natjecanja.

Idućeg vikenda, 8. lipnja započet će košarkaška natjecanja koja će se nastaviti u subotu kada će se igrati i stolnoteniski i nogometni susreti, a zadnjeg dana, 10. lipnja, program će zaključiti finalnim susretima nogometaša i košarkaša.

Svečano Otvorene Jubilarne 55. Kastavske Sportske Igre @ Kastav

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank