FOTO/VIDEO Balinjera spust pul Spinčić spojio Borata, korona virus, vojni turizam i dobru zabavu

Za dobru zabavu nakon spusta bile su zadužene Kožne Jakne, a za animaciju sudionika i publike voditelj Borna Šmer. Kako je proteklo ovo veselo pusno druženje, provjerite u našoj fotogaleriji i video-prilogu.

Kastav – Nakon pet godina pauze, Balinjera spust ponovo je održan! Pul Spinčić se danas kalevalo u čast Najvećemu, odnosno Dubravku Dukiću – Guletu, zbog čega je i ovo 11. izdanje dobilo epitet – memorijalni.

Dakle, 11. Memorijalni Balinjer spust pul Spinčić protokolarnim je “đirom” otvorila kastavska pusna gradonačelnica, ujedno i „šefica“ Pusnog odbora Spinčići Sanja Pešćica, a uvertiru u taj svečani čin dalo je Glazbeno društvo Spinčići.

Nakon toga, stazu dugu dvjestotinjak metara isprobale su i brojne duhovite i kreativne maškarane ekipe, inspirirane aktualnim domaćim i stranim temama. Tako su posjetitelji mogli vidjeti kako izgleda čaj s korona virusom i vojni turizam te pozdraviti Kraljicu od kop, Batmana, miću bebu, ali i Borata!

Za dobru zabavu nakon spusta bile su zadužene Kožne Jakne, a za animaciju sudionika i publike voditelj Borna Šmer. Kako je proteklo ovo veselo pusno druženje, provjerite u našoj fotogaleriji.

Balinjera Spust Pul Spinčić Spojio Borata, Korona Virus, Vojni Turizam I Dobru Zabavu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!