[FOTO/VIDEO] Damir Urban i njegova četvorka oduševili nastupom u Kostreni

Foto/video:Damir Škomrlj, Serena Calderara

Vrhunac večeri definitivno je bilo spuštanje u publiku gdje je uglas sa svojim fanovima otpjevao ‘Ima li tu mjesta za mene’. Veliku fotogaleriju i još jedan video prilog objavljujemo uskoro…

Kostrena – Damir Urban njegova četvorka večeras su zatvorili ovogodišnje Ljeto u Kostreni, manifestaciju koja je tijekom ljetnih mjeseci donijela niz zanimljivih kulturnih, zabavnih i sportskih programa. Za Urbana i njegov bend, vrlo atipična pozicija za nastup, a umjesto zadimljenog kluba ili koncertne dvorane kulisu iz bine smještene na lukobranu lučice Podurinj činile su brodice, barke i Riječki zaljev te obrisi Cresa u pozadini.

Veliki interes publike potvrdio je Urbanov status koji uživa među svojom publikom, a on im se odužio na najbolji mogući način – sjajnim izvedbama .Da je publika bila vidno raspoložena vidjelo se i prilikom kratkotrajnog nestanka električne energije kada su nastavili pjevati ‘na suho’. Odlučio sam da te volim, Mjesto za mene, Ruke, Moja voda, Iskra, Mala truba, kultni Astronaut, samo su neke od pjesama koje je Urban izveo u Kostreni. Vrhunac večeri definitivno je bilo spuštanje u publiku gdje je uglas sa svojim fanovima otpjevao ‘Ima li tu mjesta za mene’.

Damir Urban I Njegova četvorka Oduševili Nastupom U Kostreni

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }