[FOTO/VIDEO] Dvije godine nakon ukazanja na moru ispred plaže – Ogroman interes za suvenire Gospe od supa

U pomoć je pristigla i ‘bijela anđelica’ koju je utjelovila glumica Denis Kirinčić sa zadatkom da po plaži promovira proizvode koji su bili u ponudi na štandu.

Ukazanje Majke Božje desilo se na sam blagdan Vele Gospe, 15. kolovoza 2019. na moru ispred kupališta „Igralište“ na Kantridi u Rijeci. Od tada je Marija, Majka Božja postala poznata kao “Gospa od supa” i svake godine se na taj datum i na tom istom mjestu prigodno obilježava blagdan ukazanja Gospe od supa.

Rijeka – Povodom obilježavanja druge obljetnice od ukazanja Gospe od supa, na riječkoj plaži ispod stadiona, danas je osvanuo štand na kojem su se mogli kupiti prigodni suveniri. Naime, kako je istaknula prodavačica Tajči interes posjetitelja je odličan i većina njih želi imati neku uspomenu koju hodočasnici tradicionalno kupuju – od lumina sa sličicom Gospe od supa, preko upaljača, rokovnika, mirisnih svijeća…

Također, dodala je da je dio kupaca bio svjedok njezinog ukazanja prije dvije godine, pa im je posebno drago da mogu osim svjedočanstva imati i neki opipljiv proedmet, ali su se i podsjetili na lanjsko hodočašećnje privremenom spomeniku koji je bio postavljen na ulazu u plažu.

U pomoć je pristigla i ‘bijela anđelica’ koju je utjelovila glumica Denis Kirinčić sa zadatkom da po plaži promovira proizvode koji su bili u ponudi na štandu s ciljem inauguriranja vjerskog turizma na ovoj popularnoj riječkoj plaži.

Kako je protekao početak prodaje i što je s nama podijelila prodavačica Tajči pogledajte u priloženom videu.

Dvije Godine Nakon Ukazanja – Ogroman Interes Za Suvenire Gospe Od Supa

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }