FOTO/VIDEO Fantastična večer na Trsatu: Raskošna rasvjeta pretvorila povijesno zdanje u najljepšu zimsku bajku

Unikatne jaslice s više od 300 elemenata, najveća božićna kuglica koja krasi ulaz u kaštel, slavoluk u potpunosti ogrnut plaštom lampica te stilizirana riječka Votivna kruna samo su dio blagdanske čarolije koja ovog prosinca donosi i bogat te zanimljiv program.

Rijeka – Sedamnaest kilometara lampica kojima je „omotana“ Trsatska gradina zasvijetlilo je večeras i označilo početak Adventa na starom kaštelu.

Povijesno frankopansko zdanje tako je prvu prosinačku večer dočekalo u dosad najraskošnijem izdanju, ukrašeno jedinstvenim dekoracijama koje pričaju priču o gradu na Rječini.

Unikatne jaslice s više od 300 elemenata, najveća božićna kuglica koja krasi ulaz u kaštel, slavoluk u potpunosti ogrnut plaštom lampica te stilizirana riječka Votivna kruna samo su dio blagdanske čarolije koja ovog prosinca donosi i bogat te zanimljiv program. Najmlađi će i ove godine uživati u ledenoj bajci i zimskim radostima na bajkovitom klizalištu s pogledom na more, jučer su imali priliku i podružiti se s Djedom Mrazom i njegovim vilenjacima.

Uz svjetlosne magiju, čarobnu adventsku atmosferu činile su gastronomske delicije i neizostavan miris kuhanog vina, ali i dobra glazba. U program su brojne posjetitelje uveli Vivien Galetta i Voljen Grbac, na različitim lokacijama Gradine zabavljao ih je Vokalni studio Rijeka, a vrhunac večeri bilo je rockersko „adventiranje“ uz Dellboyse u Nugentovom parku.

Fantastična Večer Na Trsatu: Raskošna Rasvjeta Pretvorila Povijesno Zdanje U Najljepšu Zimsku Bajku

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!