[FOTO/VIDEO] Grad, ABOP, Svemirko i The Black Room nastupili na sjajnom koncertu “Music ON!”

A kako je protekao nastup pogledajte u priloženoj fotogaleriji i video isječku…

Svemirko

Rijeka – Drugu večer zaredom Trg Riječke rezolucije ponovo je bio u znaku rocka i stilskih podžanrova. Nakon što su zagrijavanje prošlog petka sjajno odradili Mrave brojim, Psihomodo Pop i Let3, jučer je na raspored stigao nastup pod nazivom ‘Music On’, a publiku su oduševili nastupi grupa Grad, ABOP, Svemirko i The Black Room.

Dean Škaljac (grupa Grad)

Uvod u ovu sjajnu večer čiji je vrhunac definitivno bio nastup legendarnog riječkog banda Grad napravili su bendovi The Black Room i Svemirko. Riječki band The Black Room glazbeno se oslanja na tamniji prizvuk blues rock i garage rock bendova, te neo psihodelije 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, dok je Svemirko publici priuštio synth pop uz prigodnu kostimografiju.

The Black Room

Ekipa iz Grada nastup je otvorila novim singlom ‘Sjever’, uslijedile su ‘Gotham’, ‘Lice uz lice’, ‘Kreni’, ‘Eni’, ‘Ljudi’, ‘Ima li nešto’ i brojne druge kultne pjesme iz njihove dugogodišnje karijere. Frontman banda Dean Škaljac nije skrivao zadovoljstvo nastupom na domaćem terenu pritom istaknuvši da im je dosta virtualnog druženja i pritom publici priuštio energičan i inspirativan nastup. Priliku da zatvore večer dobio je ABOP, band koji je publici priuštio spoj elektronske glazbe i live koncerta, a posebnost nastupa činila su dva bubnjara koji su svirali na jednom setu bubnjeva.

Music ON! organizirao je riječki Distune Promotion u suradnji s tvrtkom Promocija d.o.o. i dio je akcije “Jer svirati se mora”, Ministarstva kulture i medija, te Hrvatske glazbene unije. Financijski je podržan od strane Grada Rijeke-Odjel za kulturu i HUZIPa.

A kako je protekao nastup pogledajte u priloženoj fotogaleriji i video isječku…

Grad, ABOP, Svemirko I The Black Room Nastupili Na Sjajnom Koncertu “Music ON!”

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank