[FOTO/VIDEO] Haris Vučkić novi je igrač HNK Rijeka

-Kada je stigla ponuda Rijeke sve sam izvagao, bilo je tu jako puno pozitivnih stvari. Dobar klub, odlična organizacija, jako dobra liga. Sve što sam vidio u Rijeci je odlično, rekao je Haris Vučkić.

Haris Vučkić novi je igrač HNK Rijeka. Vučkić je u Rijeku stigao iz redova Real Zaragoze na posudbu do kraja sezone. Haris je u Rijeku stigao u četvrtak popodne, te je prisustvovao utakmici Rijeke i Hiberniana. Nema sumnje da je prvi utisak bio sjajan.

– Prvi dojmovi su super. Utakmica je bila odlična, Rijeka je prošla dalje. Super igra, super pogoci i super atmosfera, rekao je Haris Vučkić koji je u petak odradio liječnički pregled i službeno se pridružio momčadi Rijeke.

Vučkić može igrati na poziciji napadača, ali kako i sam ističe najbolje se osjeća na mjestu polušpice, a krasi ga i ubojita lijeva noga. Haris je u svojoj karijeri igrao, između ostalih, za Newcastle, Rangers, Twente i Real Zaragozu.

– Kada je stigla ponuda Rijeke sve sam izvagao, bilo je tu jako puno pozitivnih stvari. Dobar klub, odlična organizacija, jako dobra liga. Sve što sam vidio u Rijeci je odlično, zaključio je Haris Vučkić.

Cijelu izjavu pogledajte u videu

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }