[FOTO/VIDEO] Mario Lipovšek Battifiaca i Irena Grdinić napravili sjajnu predstavu – ‘Casabianca’ oduševila gledatelje na kastavskoj Crekvini

Foto/video: Damir Škomrlj

Odlična predstava koja na vrlo realan i životan način, kroz obilje komičnih situacija i humora, prikazuje suživot jednog običnog bračnog para – Đurđe i Franka…

Kastav – Večeras je na prepunoj Crekvini premijerno prikazana dugo očekivana i unaprijed rasprodana predstava „Casabianca“ koju potpisuju i u kojoj glumi fantastični dvojac Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca.

Odlična predstava koja na vrlo realan i životan način, kroz obilje komičnih situacija i humora, prikazuje suživot jednog običnog bračnog para Đurđe i Franka, koji su se upoznali i oženili u doba druga Tita, a zajedno su proputovali kroz vrijeme i kroz sve životne i bračne situacije, sve do novijeg doba demokracije pa do zadnjeg novo normalnog doba epidemije korona virusa.

Irena Grdinić, odnosno Đurđa je poduzetna, probitačna i snalažljiva žena koja mijenja stavove, strane ali i politička opredjeljenja kako vjetar puše, a Mario Lipovšek Battifiaca, odnosno Franko je njena sušta suprotnost: vrijedan, samozatajan čovjek bez prevelikih ambicija i bez ikakvih političkih opredjeljenja.

Kako se kroz godine mijenjala i politička slika na našim područjima, tako se prikazivao i presjek života Đurđe i Franka, njihovih uspjeha i neuspjeha, svakodnevice i brojnih situacija u kojima su se mnogi gledatelji mogli pronaći i s kojima su se mogli poistovjetiti.

Izvrsna gluma Maria Lipovšeka Battifiace, koji se već okušao u glumačkim vodama, no pravo i ugodno iznenađenje bila je briljantna gluma i uloga Irena Grdinić kojom je utjelovila lik Đurđe.

S obzirom na to da su glumci i autori „Casabiance“ možemo im još jednom i ovim putem čestitati na velikom uspjehu i zaželjeti još puno odigranih predstava, kao i stvaranja novih, jer su se dokazali kao izvrsni autori i glumci.

Kako je bilo na Kastvu, pogledajte u videu i fotogaleriji.

Irena Grdinić I Mario Lipovšek Battifiaca S Predstavom ‘CASABIANCA’ Oduševili Publiku

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }