FOTO/VIDEO Na Trsatskoj gradini održan unplugged koncert Keopsa uz pratnju gudačkog kvarteta

Bend je inače poznat po žestokom zvuku, a ovoga puta svi prisutni imali su priliku čuti njihove skladbe poput “Od kada je otišla”, “Rat”, “Vjerujem u nas” u nešto drugačijem ruhu – oplemenjene zvucima gudačkih instrumenata.

Rijeka – Riječki band Keops jučer je na Gradini održao svoj unplugged koncert u pratnji gudačkog kvarteta. Pred svojim su fanovima izveli starije, ali i recentne skladbe s dva dosadašnja albuma, a najavili su i novitete koji slijede na njihovom glazbenom putu.

Na pozornici im se pridružio Livio Berak iz Divljih jagoda i bivši pjevači benda Juraj Jurlina te Veselin Krstovski s kojim je grupa snimila zadnji singl pod nazivom Keops. Bend je inače poznat po žestokom zvuku, a ovoga puta svi prisutni imali su priliku čuti njihove skladbe poput “Od kada je otišla”, “Rat”, “Vjerujem u nas” u nešto drugačijem ruhu – oplemenjene zvucima gudačkih instrumenata.

Ljeto na Gradini nastavlja se u glazbenom tonu – ove nedjelje posjetitelje očekuje manifestacija Taste & Music uz degustaciju kvarnerskih specijaliteta popraćenu nastupom Klape Šufit. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i rijekamarketplace.com.

U utorak, 27. kolovoza slijedi nastup Branimir Gazdik Quarteta. Nakon albuma „FRIENDLY“ (2009.), nominiranog za nagradu Porin u kategoriji najboljeg jazz albuma, Branimir Gazdik 2018. izdaje svoj drugi samostalni album pod nazivom „LINK“ koji je također nominiran za nagradu Porin u svim jazz kategorijama. Ovom prigodom, Gazdik će na Trsatskoj gradini sa svojim Quartetom održati koncert na kojem će izvoditi autorske skladbe s oba albuma. Koncert će se višekanalno snimati te će biti objavljen live album koncerta na Gradini. Glazba koju quartet izvodi sinergija je raznih stilova (jazz, funk, latin, world music…) stopljenih u zajednički „fusion“ izraz karakterističan za ovaj band kojeg sačinjavaju vrhunski i nagrađivani hrvatski glazbenici – Maasej Kovačević i Vedran Ružić te jedan od najcjenjenijih slovenskih saksofonista Lenart Krečič. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan, a koncertni nastup počinje u 21.30 h.

Na Trsatskoj Gradini Održan Unplugged Koncert Keopsa Uz Pratnju Gudačkog Kvarteta

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!