FOTO/VIDEO Nogometaši Rijeke ‘poklonili’ se navijačima koji su ih s obližnjeg brda bodrili do pobjede

Po završetku utakmice, riječki prvotimci prošetali su se do kraja terena i zapljeskali navijačima koji su im uzvratili pjesmom. Neke stvari ni korona ne može pokvariti.

Rijeka – Nogometaši HNK Rijeka otvorili su sezonu jednako kao što su i zatvorili prethodnu – pobjedom pred sablasno praznom Rujevicom. Doduše, igra koju su pokazali “bijeli” bila je sasvim drugačija u ta dva susreta, no rijetki su to mogli provjeriti “uživo”. Utakmici su svjedočili tek novinari i (foto)reporteri, klupsko osoblje i predstavnici ostalih nužnih službi koji su dobili dopuštenje za ulazak na stadion.

Za navijače nije bilo mjesta… Zato su oni najvjerniji pripadnici Armade i zaljubljenici u “nogomet uživo” premijeru nove sezone pratili kao i niz dosadašnjih utakmica – s brda iznad Rujevice. Bodrili su “bijele” tijekom čitave utakmice i možda i bili presudni faktor za veliki preokret u posljednjim minutama susreta.

Zato i ne čudi što su im nogometaši u bijelom dresu odlučili zahvaliti za vjernost. Po završetku utakmice, riječki prvotimci prošetali su se do kraja terena i zapljeskali navijačima koji su im uzvratili pjesmom. Neke stvari ni korona ne može pokvariti.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }